asfaltera-uppfart-företagsbilar

Markarbete

Går du i tankar på att bygga hus, bygga ett garage eller lägga nya plattor? Innan snickarna kan komma igång finns det en hel del som måste göras med marken. Vi på Asfaltläggarna AB kan hjälpa till under hela processen, med allt från tomtplanering, projektering till grävning och dränering.

Lång erfarenhet inom markarbeten

Vi utför alla typer av markarbeten, industritomter, garageinfarter och har lång erfarenhet av anläggningsarbeten. Vi gör allt från att gjuta husgrunder till att lägga marksten. Ett väl utfört markarbete är en förutsättning för att ett byggprojekt ska kunna utföras på bästa sätt.

asfaltera-uppfart-asfalt

Vi tar ett helhetsansvar från markberedning till asfaltering

När ditt företag är i behov av större beläggningsarbeten hjälper vi till. Vi utför alla sorter av större beläggningar och har kapacitet att hjälpa till med allt från villaområden och vägföreningar till stora industriplaner.

För oss är det viktigt att vi ska kunna möta varje kunds specifika behov. Varje situation är unik och kräver unika lösningar. Vi är måna om att kunna leverera ett bra resultat med nöjda kunder. Därför ser vi alltid till att komma fram till en gemensam lösning som passar bäst för dig.

Bra pris för markarbete i Stockholm med omnejd

Vi tror på en öppen dialog med dig som kund genom hela projektet, gällande planering, arbetssätt och prisbild, oavsett om det handlar om stora eller små markarbeten. Vill du ha ett exakt pris för ditt markarbete eller asfaltering rekommenderar vi att du skickar in en offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort med ett kostnadsförslag.

Kontakta oss när du är i behov av högkvalitativa markarbeten av en ledande aktör i Stockholm.