asfaltera-uppfart-företagsbil

Asfaltering

Vi på Asfaltläggarna AB utför alla typer av asfaltsarbeten och har över trettio års erfarenhet av att lägga asfalt. Våra medarbetare är utbildade asfaltsläggare och har de kunskaper som krävs för att kunna asfaltera din uppfart, din innergård eller väg. Vi garanterar sprickfri asfalt av högsta kvalitet.

Experter på asfaltering för hållbara resultat

Asfaltering kräver som tidigare nämnt ett ordentligt förarbete för att asfalten ska få ett jämt och tåligt resultat.

Vi på Asfaltläggarna AB har alla kunskaper, verktyg och materialkunskaper för att kunna genomföra en asfaltering på korrekt sätt. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att det är vi som ansvarar för att arbetet går rätt till. Vi anlitar således inte fler olika underleverantörer utan vi står för hela arbetet, från planering till färdig asfaltering.

Du som kund är alltid i fokus när vi asfalterar

Vi strävar efter att ha en så nära dialog som möjligt med dig som kund under asfalteringsarbetet, och vill gärna att du hör av dig till oss om och när det uppstår frågor eller funderingar. För oss är det viktigt att du känner att du kan lita på oss och känner dig lugn under processen.

Asfaltering av garageuppfarter och anläggningsarbeten

Våra asfalterare hjälper dig gärna med att lägga ny asfalt ovanpå befintlig om det är så att den behöver förbättras. Vi asfalterar också helt nya ytor. I samband med ett asfalteringsarbete kan vi hjälpa dig med mindre anläggningsarbeten och även stensättningar.

asfaltera-uppfart-asfaltering

Miljöanpassade lastbilar och fordon

Vi gör allt vi kan för att tänka så hållbart och därmed miljövänligt som möjligt i vårt arbete. Detta tänker vi på i alla led. Vi använder oss därför av miljöanpassade lastbilar och fordon (Euro 6) samt miljöanpassat drivmedel.

Sprickfri asfalt till ett konkurrenskraftigt pris

I och med att vi är så noga med förarbetet av asfalteringen blir underlaget noggrant uppmätt. Detta innebär att asfalten blir jämn och tålig och får en lång livstid. Efter många år i branschen av asfaltering vet vi precis vad som behövs för att asfalten inte ska spricka.

Vid sidan om asfaltering utför vi också tjänster inom markarbete i mån av tid.

Funderar du på att asfaltera uppfarten? Vi är experter inom asfaltering och lämnar gärna en kostnadsfri offert.