Om oss

Vilka är vi som driver Asfaltläggarna AB?

Vi var två personer, Michael Kallström och Joel Alstergren, som först startade Asfaltläggarna AB 1988. Idén kom till efter ett par år som yrkesverksamma i branschen när vi en dag kände att det skulle vara trevligare att arbeta åt sig själv istället för åt andra.

När beslutet väl var tagit väntade ett par tuffa år. Vi kämpade på utan fler anställda. Det var bara två personer som skulle hinna med allt från fakturering, bokföring samt att hinna utföra jobben vi fick in.

En stor del av de uppdrag vi fick var då mindre asfalteringsarbeten, där inga maskiner gick att använda utan vi istället fick förlita oss på eget kroppsarbete och i vissa fall få hjälp av en traktorgrävare vid större schakter. Vår maskinpark bestod då av en äldre lastbil med en liten kran, för lyft av Vibroplattan och transport av asfalt till arbetsplatserna.

asfaltera-uppfart-asfalterare-asfalterar

Hur vi arbetar som asfalterare idag

Under denna tid knöt vi en hel del kontakter med de större företagen i branschen vilket bidrog till att vi även idag arbetar som underentreprenörer åt jättarna inom vår bransch. Detta ledde till fler maskiner och större personalstyrka. Idag är vi istället ett tiotal anställda asfalterare och en komplett maskinpark anpassad för dagens behov.

trettio-år-i-branschen-asfaltering
hogsta-kreditvardighet-aaa
id-06-1

Hör gärna av dig till oss vid frågor om vår verksamhet eller våra tjänster inom asfaltering och markarbeten. Vi återkommer till dig inom kort!